A pince két pneumatikus préssel, rozsdamentes acél és beton kádakkal, teljes hőmérséklet szabályozással felszerelt. Korabeli tervezés szerint a pince három szintből áll: átvétel, prések és tartályok mind természetes gravitációt használva, megadva az alapvető tiszteletet a szőlőnek. A borkészítésre alacsony hőmérsékleten kerül sor a lassú erjedés elérése céljából, lehetővé téve a kitűnő, harmonikus és elegáns borok létrehozását. A szőlőtőke ültetésétől kezdve tisztelet adunk a szőlőfajtának és környezetének. A palackozás folyamatára a legmagasabb higiéniai színvonalon, szigorú körülmények között kerül sor. Három termékcsalád köré épült ki: a hagyományos kör, limitált kiadások és a kereskedelmi borok.

Az IceTropez egy könnyed és finom fehér őszibarack aromájú borkoktél, amely kellemesen frissít. A stílus, a divat, a frissesség és az íz ideális kombinációja. Az IceTropez az az új ötlet, amely úgy tűnik, mindig is létezett. Természetes édes gyümölcsös aromáival, friss borával és finom pezsgőjével a fiatalok és városiak elcsábítására tökéletes a recept, egy 6,5°-os alkoholtartalmú koktél, egy csipetnyi mediterrán érzés és a nyár édes illatával. Mindez eredeti és a legkorszerűbb kivitelű palackban. A 0%-os IceTropez változat  üdítő élmény, melyet az üdítők szerelmesei  gyerekekkel együtt oszthatnak meg.

Tökéletes elegye az eleganciának, a divatnak, az ízlésnek és a frissítő kreativitásnak. 0% vagy 6.5% alkoholt tartalmazó ital egy leheletnyi mediterrán, édeskés, nyári ízvilággal. Természetes, édes és gyümölcsös aromáihoz ínycsiklandó pezsgés társul ebben az igazán friss borkoktélban.

1996-ban született meg és számos AOC Cotes de Provence szőlőfajtát gyűjtött össze 40 hektárnyi területen. A szőlészet nagyszabású felújításon ment keresztül egy korszerű szőlőspince kiépítése érdekében. Felkerült a bor lista tetejére. A birtokon és a régióban termő domináns szőlőfajta a grenache, amely megadja a borok struktúráját és aromáját. A tibouren egy különleges szőlőfajta a Golfe of Saint-Tropez régióból, amely eleganciát és finomságot hordoz. További kiegészítő szőlőfajta a cinsault a rosé borokhoz, rolle és semillon a fehér borokhoz, syrah és cabernet pedig a vörös borokhoz. A birtok borainak természete a kivételes körülmények eredményeként alakult ki. Erős tengerparti hatás éri őket az agyagos, mészköves termőföld és a homokos, mediterrán klíma miatt. Az organikus gazdálkodás elvei alapján, minden szőlőtermesztési eljárásunk jól megfontolt. Rendszeres, mechanikai gyomlálást végzünk a kémiai gyomirtás korlátozása érdekében tanúsított, szerves műtrágya felhasználásával. A betakarítást alacsony hőmérsékleten végezzük, hogy fehér és rosé borokat kapjunk elegáns és összetett aromákkal, roppanós, könnyű és színes borokat alkotva..

 

 

Friss és aromás csillogó rozé Grenache és Cinsault szőlő csábító keverékéből. Illatában frissítő, virágos piros gyümölcs és citrusos aroma. Élvezze lágy sajttal és tenger gyümölcseivel.

Azért hoztuk létre a magyarországi Icetropezt hogy elhozzuk ezeket a minőségi francia termékeket végre Magyarországra is, hiszen ez egy hiánypótló termék a bor és a borkoktél szerelmesei számára! Minden ízében franca, minden ízében szerelem! Ezzel az igazán minőségi borkoktéllal szeretnénk hogy mindenki átéljen egy cseppnyi St. Tropez élményt!

Kérlek igazold az életkorod!